Ny direktør for salg og forretningsudvikling hos Titus

Titus byder velkommen til JØRGEN LESCHLY THORSTED, som vi pr. 1. maj har ansat som direktør for salg og forretningsudvikling med et klart fokus på udvikling af både den institutionelle forretning såvel som den private forretning i EU regi gennem partnere.

Jørgen Leschly Thorsted kommer til Titus med mange års erfaring indenfor den finansielle branche, og har tidligere været direktør og partner i virksomheder som Deloitte, Skandia og Willis. Han har gennem sin karriere arbejdet med mange forskellige finansielle produkter i både Danmark og DACH regionen og har et stort netværk, ligesom han har arbejdet med konceptudvikling i samme områder.

Jørgen bor i Gl. Ry med sin familie. I sin fritid går han lange ture omkring Ry, når tiden tillader det og deltager ofte i ultraløb som fx Yukon Arctic Ultra.

Jørgen udtaler, at han glæder sig til igen at skulle arbejde med konceptudvikling, afkastskabelse, institionelt salg og udvikling af salg gennem partnere i DACH området, og glæder sig til nye samarbejder gennem Titus.

”Olie og ikke mindst naturgas er en naturlig del af den grønne omstilling. Naturgas har overtaget en række opgaver fra kul i USA og andre lande for dermed at reducere CO2 udledningen. En stor del af den amerikanske naturgas bliver i dag eksporteret som LNG. Det er derfor naturligt, at investorer ønsker at nyde godt af de muligheder der byder sig, ved at være med til at udvikle og udnytte eksisterende forekomster af naturlige ressourcer, og dermed opnå et solidt afkast” siger Jørgen Leschly Thorsted.


Du kan kontakte Jørgen direkte på tlf. +45 42 70 11 50 eller på mail jlt@titus.dk.