Vi byder velkommen til
Thomas Hansen, ny direktør for Titus

Thomas Hansen er pr. 1. september tiltrådt som ny direktør for Titus. Thomas har været med til at bygge Titus op fra starten i 2011 som partner og investeringsrådgiver. Thomas har arbejdet med olie og naturgas i otte år og har et stort kendskab til branchen.


Den nye direktør udtaler sig om olie- og naturgasbranchen.

”Jeg er sikker på, at olieprisen vil stige i fremtiden, og de der investerer nu, kan tjene gode penge.

Man skal holde sig for øje, at en investering i olie og naturgas er en langsigtet investering på linje med investering i fast ejendom. Investering i olie og naturgas vil over tid have konjunkturudsving, som andre langsigtede investeringer.

Ifølge den internationale uafhængige energiorganisation i Paris IEA (International Energy Agency), vil verdens samlede energiefterspørgsel på olie og naturgas fra i dag og frem mod 2040 være stadig stigende. I 2040 vil efterspørgslen på olie og naturgas udgøre ca. 55 % af verdens samlede energiefterspørgsel på grund af befolkningstilvækst og forbrugsmønstre.

Olie og naturgas vil dermed fortsat være de to førende energiressourcer i forhold til den stadig stigende efterspørgsel på energi, som verdenssamfundet har nu og i fremtiden.

Jeg mener også, at det er vigtigt, at der er en streng statslig kontrol med investeringer i olie og naturgas i USA, så man ikke bliver snydt på vægtskålen. Derudover er vores operatører, der udfører olieboringerne i USA, medinvestorer i projekterne på 25-50 %, hvilket udgør en stor sikkerhed i projekterne.

Som investor i Titus’ projekter, får man løbende afkast hvert kvartal, og der er mulighed for at komme med Titus på investorrejse til USA og se olieboringerne – alt i alt en anderledes og spændende investering”, siger Thomas Hansen, ny direktør for Titus i Aarhus.

Thomas Hansen, direktør for Titus

 

Titus beskæftiger sig med udbud af investeringsprojekter inden for olie og naturgas. Vi udbyder Working Interest-projekter samt unoterede aktie-projekter. Projekterne udbydes til private såvel som professionelle investorer igennem frie midler, selskabsmidler og pensionsmidler.

Vi arbejder innovativt men kritisk med nye produkter og investeringer, og vi lytter til input fra vores kunder for at udvikle både vores virksomhed og vores produkter.