Titus investorrejse til Texas
i september 2015

Med store forventninger tager vi af sted på vores Titus investorrejse, onsdag den 16. september. Vi er en gruppe på 17 personer, der er klar til en spændende rejse og en flyvetur på ni timer til Houston, Texas. Det bliver en fantastisk tur, med ny viden og nye venskaber.

Vi bliver hentet af vores chauffør i Houston lufthavn, en smule trætte, men klar til at besøge vores succesfulde projekt og oliefelt Titus Dyersdale North Field. Operatøren for projektet hedder Poul Cothran og ejer virksomheden Western Energy. Poul Cothran viser os rundt på oliefeltet og fortæller om deres olieboringer. Efter en interessant rundvisning kører vi videre til Hotel Hilton i Houston, hvor vi skal bo resten af turen.


Torsdag morgen
besøger vi vores nye operatør Goldston Oil Corporations hovedkontor, som ligger tæt på vores hotel. Goldston Oil Corporation har eksisteret siden 1935 og har mange succesfulde boringer bag sig. Vi får præsenteret projektet Titus Deaton #4, som ligger i et område, hvor Goldston har fundet olie og naturgas.

undefined

Derefter kører vi videre til oliefelterne Titus Nona Mills og Titus South Hampton, som begge ligger 200 km nordøst for Houston. Miles Klepper partner hos Primrose Resources, der er operatør på oliefelterne, har i dagens anledning lavet Texas barbecue, som vi nyder ude i felten. Godt mætte, får vi en rundvisning på Titus Nona Mills og vi oplever, hvordan olien bliver tappet. Hos Primrose Resources er man ikke i tvivl om, at prisen på olie vil stige, og at Titus Nona Mills igen bliver en stor succes.

Så går turen til oliefeltet Titus South Hampton, hvor Miles Klepper fortæller, at to boringer er sat i drift torsdag morgen kl. 7.00, med fin succes. Efter rundvisningen, får vi en kort information om to projekter, Titus Monte Christo og det nye projekt Titus Canto. Begge projekter ligger i områder med meget olie. Efter en spændende rundvisning med Miles Klepper, har vores gæster fra Danmark nu set, hvad de har investeret i og mødt operatøren.

Turen går videre sydpå til byen Kemah, som ligger tæt på Den Mexicanske Golf. Her hygger vi os med cocktails, inden vi skal spise på en japansk restaurant. To kokke underholder, mens de laver rigtig god japansk mad. Godt trætte kører vi tilbage til vores hotel.


Fredag morgen
er første stop Houston Museum of Natural Science, hvor vi får en grundig indsigt i oliens historie og hvordan olien hentes op fra jorden. Derefter går turen til Houston downtown, hvor vi får en guidet tur på segways rundt i midtbyen. En rigtig sjov måde at opleve en amerikansk storby. Trætte i benene, kører bussen os tilbage til hotellet, hvor vi møder vores nye operatør Deep Gully Oil, der har en god track record. Vi får præsenteret et nyt projekt Titus Dorsey, der ligger i et område, hvor Deep Gully Oil har fundet en del olie.

Efter nogle timer til fri disposition, kører vi med taxaer til restaurant Taste of Texas. En uforglemmelig oplevelse, hvor der blandt andet serveres store amerikanske bøffer på 1100 gram og alle får en cowboyhat i gave af personalet. Efterfølgende er der cocktails i byen.


Lørdag
er der shopping på programmet. Vi besøger et stort amerikansk outlet med over 100 butikker. Her laver vi alle en god handel i varmen. Efterfølgende kører vi tilbage til Houston, hvor eftermiddagen er til fri disposition. Nogle vælger at forsøge sig med skydning på en skydebane – godt vi har en politibetjent med fra Danmark. Om aftenen er vi ude at spise på en restaurant tæt på hotellet, menuen står igen på bøffer, mens andre får en god fiskeret. Herefter tager en del i byen, mens andre vælger hotellet. Igen en fantastisk dag.


Søndag
går turen tilbage til Danmark for de fleste. Nogle har valgt at udvide rejsen og tager videre til New York og Las Vegas.

Efter rejsen skriver en af vores gæster om turen "HOLD DA FAST, jeg sidder og evaluerer på en FANTASTISK oplevelse. Jeg har den seneste uges tid været et smut i Texas, for at lære om amerikanernes olieproduktion, energiforbrug og holdning til energi – det er arbejde og fornøjelse på en helt ny måde."

 

Titus takker alle for en fantastisk tur.