Titus sælger tillid
og naturlige investeringer

Titus er en af Danmarks førende udbydere af naturlige investeringer i olie og naturgas.


Vi er 100 % ejet af en kreds af danske aktionærer, og er en veldrevet virksomhed, hvor både ledelse og aktionærer har mange års erfaring inden for energisektoren og med strukturering af finansielle produkter.


Titus blev stiftet i 2011. Vi udbyder investeringer, der er veldokumenterede og baseret på troværdige budgetter, og sammen med vores aktionærer investerer vi selv i de udbudte projekter. Vi arbejder sammen med anerkendte operatører, der ligesom Titus selv investerer i projekterne, og vi accepterer ingen form for lånefinansiering. Dette betyder, at Titus-projekterne er 100 procent finansieret af egenkapital og dermed har en høj grad af soliditet fra begyndelsen. Vores kunder modtager altid et notarpåtegnet ejerskabsbevis på investeringen.

 
Projekterne fra Titus er et stabilt supplement til mere konjunkturfølsomme investeringer, og baseret på vores forsigtighedsprincip oplever vi en hastig tilgang af kunder, der ønsker at sprede deres risiko mest muligt.


Titus har kontorer i Aarhus og i Houston, USA.

 

Mission

Hos Titus er det vores mål at være en succesfuld, seriøs og konkurrencedygtig virksomhed, der samarbejder med godkendte og ansvarsfulde operatører, som sikrer en høj værditilvækst for vores investorer inden for naturlige investeringer i olie og naturgas.


Vi opbygger produktive og sunde relationer til vores samarbejdspartnere og investorer, og gennem en metodisk og struktureret tilgang til markedet, minimerer vi risikoen og sikrer så høje afkast som muligt til vores investorer.


De ambitiøse mål stiller krav til både organisationen og samarbejdspartnerne. Derfor satser Titus udelukkende på medarbejdere og samarbejdspartnere med solid viden, uddannelse og dokumenteret projekterfaring inden for olie og naturgas.

 


Værdier
Titus er baseret på fire stærke værdier, der er de daglige pejlemærker i enhver opgave:


Kvalitet
Vores mål er at levere kvalitet i alle opgaver, og vi vil være kendt for at yde lidt mere, end vores kunder forventer

Troværdighed
Hos Titus er troværdighed altafgørende, og vi har høje etiske og moralske standarder

Nytænkning
Vi arbejder innovativt men kritisk med nye produkter og investeringer, og vi lytter til input fra vores kunder for at udvikle både vores virksomhed og vores produkter

Passion
Hos Titus er det en passion altid at yde sit bedste – over for kunder, kolleger og virksomhedens målsætning.