Ledige stillinger

Hos Titus holder vi altid øje med nye og kvalificerede medarbejdere. Vi søger i øjeblikket:

 

Investeringsrådgiver

 

Din profil

Som investeringsrådgiver hos Titus olie og gas A/S har du det overordnede ansvar for at gennemføre salg til, og nok så vigtigt, vedligeholde dels selskabets kundeportofølge og dels dit eget netværk. Du skal have sans for og prioritere kvalitet i dit arbejde. Det betyder, at både kunderne og selskabet skal opleve en værdiskabelse. Dine faglige kompetencer og menneskelige egenskaber vil være afgørende for din succes.

 

Dine succeskriterier kan sammenfattes således

Du brænder for at blive selvstændig, har dit økonomiske fundament i orden og er en dygtig holdspiller. Du kan selvstændigt gennemføre møder og rådgivende besøg, du kan forhandle og gennemføre salg, og det er vigtigt, at du er indstillet på lange og travle arbejdsdage – ikke et 8-16 job.

Du har erfaring med relationssalg og fremstår med en naturlig og stærk gennemslagskraft. Du er god til at afdække kundens behov og herfra formidle en langsigtet løsning til kunden. Du er vant til at kommunikere eksternt som internt, nationalt som internationalt. Du er udpræget serviceorienteret, er effektiv og bringer et godt lune og smil med på arbejde.

 

Kontakt

For yderligere oplysninger kontakt direktør Thomas Hansen på thh@titus.dk

Ansøgning sendes ligeledes til thh@titus.dk